Nicks Blog

Glædelig Jul!


IMAGE_042

Jeg vil her ønske alle en, lettere forsinket, jule hilsen.

De seneste par uger har været ret så travle fra min side, så jeg har desværre ikke haft muligheden for at holde bloggen opdateret, men dette vil ændre sig fra og med 1. Januar 2010.

Jeg vil lige hurtigt fortælle hvad, der er sket de seneste uger i mit liv:

Jeg har været til julefrokost med arbejdet og ganske lidt med svømmeklubben. D.v.s. jeg kiggede lige forbi et par minutter. Så har jeg også været til juleafslutning med svømmeklubben hvor Daniel og jeg stod for trylleriet i forhallen. Ikke at det gik synderligt godt i år, men vi gjorde vores bedste.

Jeg har færdiggjort mit hovedopgaveprojekt og afleveret det. ca. 240 sider, bilag inklusive. Derudover har jeg forberedt præsentationen af projektet og været til eksamen. Hele min gruppe bestod med 7 taller til hver. Dermed kan jeg kalde mig selv for datamatiker.

Af bifture har jeg kun været på een, der har været værd at bemærke. Det var dog en af de fedeste bifture jeg nogensinde har haft. Det var filmen “Avatar” jeg var inde at se, og selvfølgelig i ægte 3D! Fed film!

Så har jeg været på julegaveindkøb og holdt jul, med julefrokoster osv.

Som en lille sidebemærkning, vil jeg har sige, at det nok har været den bedste december måned nogensinde. juleafslutning, færdiguddannet, julegaver og masser af sne!!!


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.