Nicks Blog

Le Mans 2011 – Sputnik

Så er det snart Le Mans tid igen, og denne gang med bedre planlægning fra min side af.

Igen i år skal jeg og et par kammerater holde Le Mans døgn, hvor vi sidder og ser alle 24 timer af det legendariske løb.

I den anledning ville jeg godt have alting på plads længe inden løbet skydes i gang d. 11. Juni 2011, så derfor panikker jeg lidt da jeg læser følgende nyhed: http://blog.tv2.dk/john.jaeger.tv2/entry399834.html:

“…TV 2, som netop har sikret sig rettighederne til Le Mans i de kommende tre år og viser 17 timer fra motorsportens mest berømte løb.”

Ahva for en fisk? 17 timer?! Det er 24 timer. Klaphatte!

“…Le Mans-løbet er langt fra det eneste for de sportsinteresserede i den pågældende weekend, hvilket også er med til at forklare, hvorfor TV 2 ikke sender samtlige 24 timer.

Lørdag eftermiddag spiller Caroline Wozniacki forhåbentlig semifinale i WTA-turneringen i Farum, hvor der spilles finale søndag efter afslutningen på Le Mans. Lørdag aften spiller de danske fodboldtalenter åbningskamp mod Schweiz ved U21-EM-slutrunden, som i år spilles på dansk grund, og søndag aften skal de danske håndboldkvinder spille en altafgørende VM-kvalifikationskamp mod Polen.”

Nåh ja, det forklarer jo alt. For vi Le Mans fans vil jo hellere se tennis og fodbold i stedet for Le Mans. Hvorfor skal Le Mans vige for de to andre? Der er fodbold i TV hver eneste dag, næsten, og Wozniacki er efterhånden så slidt i medierne at selv ikke en omgang med en korn 120 og lidt koldpresset lindolie kan få hende til at virke interessant. Le Mans, derimod, det er kun een gang om året, 24 timer ud af 8765,76 timer. Hverken Wozniacki eller fodbold får så lidt mediedækning!

Men! der er jo håb forude! Sputnik plejer at sende alle 24 timer!

Hej Nick

Tak for din mail.

Sputnik sender ikke alle 24 timer, men som du selv har fundet frem til, ca. 17 – 18 timer af løbet. Det vil primært være mellem 14 og 17 samt mellem 20 og 23, at der ikke sendes.

God dag.

Ahva!!! Nu må de edderbrodereme stramme sig an! Man betaler for at se 24 timers Le Mans på ens foretrukne Le Mans kanal, og så sender de på præcis samme måde som på TV!? Hvad sker der?! Det er kun hvis Dronning Magrethe dør, Lars Løkke Rasmussen skifter til SF eller hvis jorden går under at man kan skære i Le Mans. Men også kun lige! Fodbold og tennis hører ikke under de ovennævnte situationer!

Så i år vil jeg skifte Le Mans kanal, og se alle 24 timer på http://www.eurosportplayer.dk/ (Tak til http://tomkristensen.com/). Så vidt jeg er orienteret, så vil jeg her have mulighed for at se hele løbet og endda i HD.

Her til sidst, Nick er langt fra tilfreds! Nick er ikke vred, Nick er skuffet!

Comments

4 responses to “Le Mans 2011 – Sputnik”

  1. Daniel Avatar

    Ikke bare skuffet, men meget skuffet. Der er absolut intet der retfærdiggøre den handling. At skære 6 til 7 timer fra er absourd. Det er det kvarte af løbet. Daniel er virkelig skuffet

  2. Jesper Avatar
    Jesper

    Sys sku også der er en underlig vudering fra Tv2, men hva fanden, vi finder andre løsninger.
    Kender i mulighederne for kun at købe adgang til Le Mans 2011?
    Læser det som at man skal oprette et abo. både på sputnik og Eurosport?

  3. kenn Avatar
    kenn

    24 timer fra Lemans? nemt. Tag dog turen der ned. det er 1000 gange federe end tv2.
    Ellers sender eurosport jo løbet og med live kommentar fra Radio lemans er det næsten som at være der selv.

  4. Nick Frederiksen Avatar

    @Jesper,

    Hej, jeg kender desværre ikke til nogen udbydere, der kun giver adgang til le mans. Jeg har købt et måneds abonnement på eurosportplayer til 70 kroner (abonnementet udløber efter en måned og bliver ikke fornyet), så har jeg også tid til at få det til at spille 100% inden selve løbet.

    @Kenn
    Det ville selvfølgelig være langt federe at sidder dernede og se hele løbet, men af praktiske årsager og økonomiske, så er det nemmeste nu engang at blive hjemme. Jeg har, også som beskrevet herover, valgt at købe et månedsabonnement til eurosportplayer, det sammen med et par venner, så er jeg godt kørerende, hvis jeg selv skal sige det.

    I må begge have et godt løb, når vi når dertil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.